Projekto „Gyvenimo kokybės gerinimas ir saviugdos pagrindai“ baigiamieji renginiai

Atnaujinta: Trečiadienis, 18 lapkričio 2020 14:30 Projekto „Gyvenimo kokybės gerinimas ir saviugdos pagrindai“ baigiamieji renginiai

Viešosios bibliotekos vykdomo projekto „Gyvenimo kokybės gerinimas ir saviugdos pagrindai“ veiklos eina į pabaigą. Baigiamieji projekto renginiai vyks Piniavos ir Bernatonių bibliotekose.


 Gruodžio 7 d. su piniaviečiais bendraus ir užsiėmimą suaugusiems “Akvarelinė popietė“ ves“ dailininkė, iliustratorė Sigutė Ach. Gruodžio 12 d. Bernatonių bibliotekoje vyks dekoravimo užsiėmimas suaugusiems „Kuriame grožį“ su floriste Jurgita Jurėniene.
Projekto veiklos vyksta nuo rugsėjo mėn. Ramygaloje ir Paliūniškyje užsiėmimus suaugusiems vedė dizainerė, fraktalų meistrė Brigita Paulauskienė. Liūdynėje ir Molainiuose gyventojai susipažino su vienu iš meditacijos būdų – garso terapijos metodu. Užsiėmimus „Meditacijos būdai: garso terapijos metodas“ vedė jogos instruktorius Vyrenijus Andrijauskas.
Vykdydama Panevėžio rajono suaugusiųjų švietimo programą „Gyvenimo kokybės gerinimas ir saviugdos pagrindai“ viešoji biblioteka suplanavusi surengti 7 užsiėmimus rajono gyventojams. Programos veiklos ir susitikimai bei užsiėmimai su lektoriais vykdomi 2018 m. rugsėjo – gruodžio mėnesiais įvairiose Panevėžio rajono bibliotekose. Projekto tikslas - skatinti rajono suaugusiųjų dalyvavimą mokymosi visą gyvenimą veiklose, siūlant jiems aktualias ir patrauklias veiklas, ugdančias pozityvų mastymą, skatinančias bendruomeniškumą, tobulinančias fizines ir dvasines patirtis.