Sigutės Ach balti ir spalvoti stebuklai

Atnaujinta: Trečiadienis, 18 lapkričio 2020 14:31 S. Ach albumo pristatymas

Kovo 9 d. 16 val. Panevėžio rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje vyks susitikimas su dailininke, knygų iliustratore Sigute Ach. Svajotoja, stebėtoja ir mažų gyvenimo stebuklų paišytoja Sigutė Ach pristato  antrąjį savo kūrybos albumą „Balta ir spalvota“, apimantį 2008–2016 m. kūrybinį dailininkės gyvenimo etapą.

Autorės parinktas pavadinimas kviečia klausytis balto popieriaus tylos, išdrįsti paversti jį spalvotu ir ryžtis gyventi pilnavertiškai, kūrybingai. Tačiau  kiek drąsos reikia, kad tai, kas balta, taptų spalvota? Šis akvarelių, grafikos darbų ir žaismingų įkvėpimų pilnas albumas skiriamas visiems, siekiantiems kurti, ieškoti, džiaugtis ir matyti pasaulyje daugiau grožio, gėrio ir stebuklų.
Knygos pasirodymo proga kviečiame susitikti su knygos autore. Sigutė Ach papasakos apie jaukiai gilų savo pasaulį, atsakys į Jūsų klausimus. Tikimės jaukiai šilto pasibuvimo.
O iki pat balandžio 3 d. bibliotekoje bus galima susipažinti ir su kitais dailininkės darbais -  eksponuojama  keliaujanti iliustracijų paroda „Spalvotos nuotaikos. Pažertos ant dirbtuvių stalo“.
Maloniai kviečiame.